Adó 1%

Az adózás időszakában sok ember gondolkozik azon, hogy hol és hogyan használják majd fel az adójuk egy részét. Ha Ön is keresi a lehetőséget, hogy segítsen egy jó ügyet, akkor javasoljuk, hogy a gyülekezetünknek adja oda az 1%-át.

A Gondviselés Alapítvány egy civil szervezet, melynek fő célja, hogy összekösse az embereket a hitükben, de időnként kulturális programoknak is helyt ad. Az 1%-os adomány hozzájárul az épület fenntartásához, valamint hozzájárul ahhoz, hogy tudjunk segíteni a rászorulóknak.

Az 1%-os adományozási folyamat egyszerű és gyors. A bevallási adatlapot kitöltve csak a gyülekezet adószámát (19197436-1-14) kell beírni, és az adó 1%-a automatikusan a gyülekezetünkhöz kerül. Kérjük, hogy fontolja meg, hogy az 1%-ot a Gondviselés Alapítvány számára adja oda, hogy segíthessünk a közösségben és a rászorulókon. 

Az 1%-os adományozással Ön nem csak a gyülekezetünket támogatja, hanem a közösségünkben élő embereket is segíti. Köszönjük, hogy támogatja a munkánkat!

Név

Gondviselés Alapítvány

Adószám

19197436-1-14

Ettől teljesen függetlenül egyházunk számára is felajánlható a másik 1%, ezzel is érdemes élni.

Név

Magyaroroszági Baptista Egyház

Technikai szám

0286

A felajánlást a bevallástól függetlenül is meg lehet tenni, ügyfélkapus hozzáférés megléte mellett a https://eszja.nav.gov.hu/ oldalon.