Áldáskérés szünidőre -Köszönet a pedagógusoknak

 „Neveld a gyermeket a neki megfelelő módon, még ha megöregszik, akkor sem tér el attól.” – Példabeszédek 22:6

Hálásak vagyunk azoknak a testvéreknek, akik az elmúlt tanévben is vállalták a gyülekezet gyermekei felé a tanítás szolgálatát.

Tanítóink

Csillag csoport
Bondor Aranka, Bózsáné Godó Brigitta, Dombi Natasa, Mórocz Bora

Vasárnapi bibliakör
Hégelyné Sári Bernadett

KisIfi
Győry László, Csóka Erika

Ifi
Mórocz Milán

A gyülekezetünk tagjai között pedagógusi munkát végeznek, különböző oktatási helyeken a következő testvérek:

Istvánné Nyári Krisztina, Lempocherné Poczok Leonóra, Reichert Beáta, Reichert Edina, Schmal Petra.

Isten gazdag áldását kívánjuk szolgálatotokra és hivatásotokra!

„Június 11-én vasárnap, az 1Sámuel 1-3. fejezetek alapján a család és gyermek tárgykörhöz kapcsolódott az igehirdetés, azt elemezve, hogy pontosan hogy is fest az Isten szerinti családmodell. A Biblia rámutat, hogy a gyermekek nevelésében az elsődleges feladat a szülőké.

 Mindemellett vannak olyan élethelyzetek és időszakok, amikor mások is szerepet kapnak gyermekeink nevelésében, legyen szó óvodáról, iskoláról, nyári táborokról vagy a gyülekezetben folyó gyermekfoglalkozásokról.

Minden évben a tanítási év végén – mely egyben a nyári szünet kezdetét is jelenti – a gyülekezet közösen imádkozik a gyermekekért. Kérünk számukra testi és lelki oltalmat a szünidőre is, valamint imádkozunk a szolgálattevőkért, a gyermekmunkában résztvevőkért, hogy kísérje áldás áldozatos munkájukat.

A gyermekekért és fiatalokért, testi és lelki növekedésükért és épségükért, a nyári programokért, valamint a gyermektanítókért, a gyülekezet nevében: István Hunor, Révész Árpád és Nyári Gusztáv mondott imádságot.”

Mórocz Zsófia írása

 

A bejegyzésben említett istentisztelet felvétele itt megtekinthető: