IFI betekintő

Istenem, te tanítottál engem ifjúkoromtól fogva; és a mai napig hirdetem a Te csodálatos tetteidet.”
Zsoltárok könyve 71:17

A gyülekezetünk ifjúságának elmúlt évébe tekinthetünk be Mórocz Milla következő írásából.

„Az idei évünk nagyon tartalmas volt. Rengeteg programmal, ifjúsági konferenciákkal, dicsőítő alkalmakkal, társas- és játékos eseményekkel színeződött ez az időszakunk.

Az őszt egy ifinyitó alkalommal kezdtük meg, ahol közös sütögetéssel, játékokkal, beszélgetéssel töltöttük el az időt.
Októberben a váci ifjúsági konferenciára mentünk el, ahonnan feltöltődve tudtuk hazajönni.
Novemberben közös és kemény szervezéssel rendeztünk meg egy Révész Dániel koncertet, ami nagyon áldásokkal teli volt.

A telet Kaposváron kezdtük meg, szintén egy ifjúsági konferenciával. Mindannyian hálásan tekintünk vissza erre a hétvégére, mert erővel megújulva, dicsőítéssel megtelve jöttünk haza.
A karácsonyi időszakot igyekeztünk megtölteni mindenféle programmal, hogy közösen tudjunk hangolódni az ünnepekre. Feldíszítettük a gyülekezetben a karácsonyfát, mézeskalácsot sütöttünk, amit később 23-a estéjén kántálás során szétosztottunk a faluban, ezzel sok örömet szerezve másoknak is. A szilvesztert a szombathelyi ifjúsággal töltöttük együtt. Az estére rengeteg játékkal, dicsőítéssel, beszélgetéssel készültünk, majd egy Balaton parti napfelkelte nézéssel zártuk.

A tavaszt rögtön egy dicsőítő alkalommal kezdtük, ahol a dunántúli ifikkel összegyűlve dicsértük együtt Istent. Az év végéig még 3 ilyen alkalmon vettünk részt, és mindegyik áldásos volt. Nick Vujicic előadására többen is elmentünk, amikor Magyarországra jött. Veszprémbe egy EZ AZ A NAP koncertre is elmentünk néhányan, ahol a főelőadó Michael W. Smith volt.
Amint kijött a jó idő, igyekeztünk minél több időt kint tölteni, így volt olyan alkalmunk, amin melegszendvicset sütöttünk, és egy piknik során közösen elfogyasztottuk.
Áprilisban az Ébredés konferenciára mentünk, illetve a lányok a Bízom női konferenciára látogattak el.
A májust pedig Győrben egy ifjúsági konferenciával zártuk.
A 2022/23-as időszakunkat egy közös sütögetéssel fejeztük be.

Év közben az ifi alkalmainkon nagyon jó beszélgetéseink lehettek, imában is erősödtünk, és a közösség is igazán szorossá tudott formálódni. Végig tapasztaltuk Isten vezetését és áldásait. Nagyon hálásak vagyunk ezért az évért.”