BalatonNET 2023

balatonnet-2023-behrangozo (1)

Az idei évben is egy kihagyhatatlan lehetőség nyílik meg előttünk: a BalatonNET. Összegyűjtöttük minden érdeklődő számára, hogy mit kínál ez az esemény, mely augusztus 16-20. között kerül megrendezésre a Reich Károly Iskola tornacsarnokában és udvarán.

Az identitás keresése

Az idei évi BalatonNET központi témája a belső identitásunk megtalálása Krisztusban. A modern világban könnyű eltévedni önmagunk útvesztőiben, de a BalatonNET lehetőséget kínál arra, hogy egy kis időre megállj, és elmerülj az identitásod kutatásában. Elismert előadóink, mint Kurdi Zoltán, Deák László, Katona Viktória, Fóris Attila, és Mike Sámuel segítenek abban, hogy jobban megértsd önmagadat és az Istennel való kapcsolatodat.

Előadások és Koncertek

A rendezvény során számos érdekes és inspiráló előadást hallhatsz a Közösségi Térben. Az előadók mélyreható gondolatokat osztanak meg identitásunk alakulásáról, a hitünk megerősítéséről és az önismeret fontosságáról. Emellett zenészek is színpadra lépnek, hogy az érzelmek és a hit hangján keresztül mélyebb élményt nyújtsanak számodra. Pénteken a Fóris család koncertjével készülünk, míg szombaton a lendületes Keresztkérdés koncertje lesz hallható.

Szemináriumok és Programok minden Korosztálynak

A BalatonNET 2023 nem csak a felnőtteknek szól. A rendezvényen számos szeminárium, gyermek-, tini- és ifiprogram várja a résztvevőket. Így minden korosztály megtalálhatja a számára legérdekesebb témákat és tevékenységeket. A Misszió Expó és Kiállítás pedig lehetőséget nyújt arra, hogy mélyebben megismerjük a keresztény közösségek különböző missziós projektjeit és kezdeményezéseit.

Testi és Lelki Felfrissülés

Minden program és előadás mellett a BalatonNET lehetőséget nyújt arra is, hogy testileg és lelkileg feltöltődj. A rendezvény a Balaton partján kerül megrendezésre, így a vízparti pihenés és a családoddal való időtöltés is része lehet az élménynek. 

Mindenkit Szeretettel Várunk!

Az esemény szervezői és előadói szeretettel várnak mindenkit a BalatonNET-re. Legyen szó önismeretről, hittel kapcsolatos elmélkedésekről vagy egyszerűen csak a közösségi élményről, itt mindenki megtalálhatja a számára fontos tartalmakat és élményeket. Csatlakozz hozzánk augusztus 16-20. között a Reich Károly Iskola tornacsarnokában és udvarán és légy részese ennek a felejthetetlen eseménynek!