Vass Viktória lelkipásztor-feleség bemutatkozása

Vass Viktória vagyok.
Hívő családban, gyülekezetben nevelkedtem.  Egy kicsit jártam keresztény óvodába is.
 
Természetesen, azért meg kellett küzdenem a megtéréssel, különösen, mivelhogy alapvetően én egy jó kislány voltam, és sokáig nem is láttam, hogy miből is kellene megtérnem, csak azt éreztem, Istenhez akarok tartozni, mert nélküle az élet abszolút értelmetlen. Tinédzser koromban be is merítkeztem. Utána jöttek az igazán nagy küzdelmek, amik a mai napig tartanak, de általuk is mind jobban megismerem az én mennyei Atyámat, és azt, hogy mit is jelent hitben járni.
 
Úgy gondolom, Istentől a bátorítás ajándékát kaptam. Szeretek beszélgetni, bíztatni, felkarolni, átölelni, szeretetet adni. Leginkább erősségeim a négyszemközti kapcsolatok. Tehát nem vagyok egy nagy szónok, de szívesen elmegyek egy sütire/ kávéra/ teára valakivel, hogy megbeszélhessük az élet nagy dolgait és kiönthesse a szívét. Különösen megtisztelőnek tartom, ha valaki megnyílik előttem. Szabadidőmben szeretek alkotni, verset/ mesét írni, kirándulni, biciklizni, sportolni- mozogni, énekelni/ zongorázni, Zolikámmal kettesben ide-oda menni.
 
Szeretem Jézust. Nem is olyan régen a kötés (egyik kedvenc pihentető, kikapcsolódó időtöltésem) által mutatott meg nekem valami fontosat! Soha nem kötöttem még pulcsit azelőtt, és épp a nyakánál tartottam, egy garbó nyak… Fogalmam sem volt, hogy kell megcsinálni. Imádkoztam magamban, hogy Isten mutassa meg nekem ezt. Úgy éreztem magamban, mintha folyamatosan azt mondaná, csak kövesd a leírást, csak haladj tovább, én meg csak imádkoztam és haladtam lépésről lépésre előre, mígnem összeállt a munka. Én olyan boldog voltam! Ezeket tanította Jézus nekem ebben:
– Ő annyira szeret, hogy még ebben a nem lét fontos kérdésben is tanácsol, segít (Jézus kötni is tud és ez lenyűgöz), mert szereti látni, ha boldog vagyok és ez fontos neki,
-Így van az életben is, csak olvassuk a leírást (Biblia), imádkozunk, figyelünk és lépegetünk előre. Ő pedig segít, tanácsol és vezet. Hiszen a neve csodálatos Tanácsos. Egyszer csak pedig majd összeáll a kép, minden kitisztul, és jöhet a földöntúli boldogság, amikor meglátjuk Isten hogyan vezetett végig a nehézségeken és hogyan volt jelen mindebben.