Hálaadónap

Ahogy közeledik az év vége, és az időjárás hűvösre fordul, szívünk megtelik hálával és örömmel. Bizonyára sokan elmondhatjuk, hogy az év során számos kihívással néztünk szembe, de az Úr mindig mellettünk volt, vezetett minket, és gazdag áldásokkal látott el. Most, amikor elérkezett a hálaadás ünnepe, szeretettel hívunk mindenkit egy különleges istentiszteletre, ahol közösen hálát adhatunk az Úrnak mindazért, amit az éltünkben tett.

Időpont: Október 15, vasárnap, 10:00

Az istentisztelet során szeretnénk együtt imádkozni, dicsérni Istent és hálát adni mindazért a jóságért és irgalomért, amivel elárasztott az elmúlt évben. 

A hálaadónap kiváló alkalom arra, hogy megálljunk egy pillanatra, és kifejezzük a szívünkben lévő hálát az Úr iránt. Ezen a napon bizonyságtétel formájában megoszthatjuk azokat a pillanatokat az életünkből, amikor az Úr vezetett és megáldott bennünket. A bizonyságtételre  Szlovák Dávidnál lehet jelentkezni.

Az istentisztelet után ahogyan megszokhattuk, elfogyaszthatunk egy közös ebédet, amelyet a gyülekezet tagjai hoznak. Éppen ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon magával egy kis ételt.

Hálás szívvel várunk mindenkit ezen az istentiszteletre, hogy együtt ünnepeljük az Úr jóságát és irgalmát. Legyen ez a hálaadónap emlékezetes és áldott mindannyiunk számára!