Kisifi betekintő

A kisifit már második éve töretlenül vezetjük Győri Lacival. Olyan szolgálat ez, amivel célunk, hogy a gyerekeket tanítsuk azokra az igazságokra Isten Igéjéből, amik a későbbi életük során szilárd alapot adnak. Ahogyan a Máté evangéliuma 7. részében olvashatjuk „Aki tehát hallja tőlem ezeket a beszédeket, és cselekszi azokat, hasonló lesz az okos emberhez, aki kősziklára építette a házát. És ömlött a zápor, és jöttek az árvizek, feltámadtak a szelek, és nekidőltek annak a háznak, de nem omlott össze, mert kősziklára volt alapozva. Aki pedig hallja tőlem ezeket a beszédeket, de nem cselekszi, hasonló lesz a bolond emberhez, aki homokra építette a házát. És ömlött a zápor, és jöttek az árvizek, feltámadtak a szelek, és beleütköztek abba a házba; az összeomlott, és teljesen elpusztult.”

Várunk minden 3-7 osztályos korú iskolást, kéthetente pénteken. Az alkalmakat 17:00-től kezdjük, a pontos dátumokat a gyülekezeti naptárban mindig megtalálhatják.

Az alkalmainkon rövid bibliai tanulás és sok-sok játék van. Az elmúlt évben Újszövetségi történeteket néztünk meg együtt. Az alkalmakat kreatívan, színesen, sok játékkal töltjük. A múlt évben Jézus, mint az élet kenyere kapcsán pl. együtt a gyerekekkel kenyeret sütöttünk.

Csóka Erika